Verzenden & Komt terug

* Aflevertijd.
We hebben 1-2 dagen nodig om uw bestelling voor aflevering te verwerken. Er zijn twee verzendmethodes. Snelle levering: binnen 7 dagen. Langzame levering: 10-15 dagen.

* Tracking-informatie
Na aflevering sturen wij u het trackingnummer per e-mail.

* Verloren pakketbeleid
Als een pakket niet binnen 4 weken na de verzenddatum arriveert, wordt dit pakket als verloren beschouwd. In dit geval wordt een nieuw pakket naar de klant verzonden, op voorwaarde dat we dezelfde artikelen kunnen geven als die welke door de klant zijn gekocht. Als we niet in staat zijn om dezelfde items te leveren om de verloren exemplaren te vervangen, zullen we de klant vergelijkbare items voorstellen of zijn kosten terugbetalen omdat deze in onderling overleg met de klant zijn overeengekomen. Als een of meer artikelen die niet identiek of vergelijkbaar zijn, beschikbaar zijn om te worden verzonden, kan de klant vragen om de bestelling volledig te annuleren, zodat de totale kosten van de bestelling inclusief verzend- en administratiekosten volledig worden terugbetaald.

* Return
Wij bieden 180-dagen garantie op elk artikel dat u via deze site koopt. Voor de retour- en uitwisselingsperiode wordt 14 dagen garantie toegepast, terwijl de garantie van 180 dagen geldt voor gratis reparatie. Item kan ALLEEN worden geretourneerd of geruild als het defect is. Retour en vervanging hebben geen betrekking op normale slijtage of beschadigingen veroorzaakt door externe redenen (zoals krassen, ontbrekende stenen, deuken, inkepingen, vervaging / afbrokkeling van het materiaal op het product, enz.). Garantie dekt geen waterschade, schade als gevolg van persoonlijk misbruik / nalatigheid, daarom raden wij u ten zeerste af om niet te zwemmen, duiken, surfen of andere soortgelijke activiteiten met ze te ondernemen.

*TERUGSTUURBELEID
Binnen 14 dagen (vanaf de dag dat de goederen zijn ondertekend voor / ontvangen), kunt u deze terugsturen onder de volgende voorwaarden als u het geretourneerde artikel retourneert..1. De producten moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking, wat betekent dat ze niet worden gebruikt (behalve try-out), versleten, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of gemanipuleerd. Alle retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant. Wanneer we de producten ontvangen die zijn teruggestuurd, zullen we $ 20-40 verzendkosten en kosten in rekening brengen voor de tijd dat we deze naar u hebben verzonden en vervolgens een restitutie geven.4. Laat 15 dagen de tijd om uw geld terug te krijgen op uw account.5. Houd er rekening mee dat we na 14 dagen geen restitutie kunnen geven, maar omruilen kan acceptabel zijn.6. Houd er rekening mee dat terugbetaling niet van toepassing is op producten die fysieke schade hebben geleden veroorzaakt door de Custom. Als dit het geval is, is ruilen raadzaam.

* Exchanges
In 14 dagen (vanaf de dag dat de goederen zijn ondertekend voor / ontvangen), als u vindt dat de producten die u aanschaft niet voldoen, kan deze worden geretourneerd en vervangen onder de volgende voorwaarden.1. De producten moeten worden teruggestuurd in de originele verpakking, wat betekent dat ze niet worden gebruikt (behalve try-out), versleten, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of gemanipuleerd. Alle retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant. Wanneer we de producten ontvangen die zijn teruggestuurd, zullen we deze vervangen door een nieuw exemplaar en deze aan u terugsturen .4. Aangezien er kosten in rekening worden gebracht en de verzendkosten in rekening worden gebracht, gelieve vriendelijk te begrijpen dat we u 10 tot 20 GBP verzendkosten en kosten in rekening moeten brengen voordat we u het vervangende artikel sturen.5. Uitwisselingen zullen worden onderworpen aan prijsverschilaanpassing (indien aanwezig) .6. Houd er rekening mee dat als u het artikel na de gegarandeerde 14-daagse wilt vervangen, u wordt aangeraden om direct contact met ons op te nemen voor verdere verwerking.

* Geen winst wordt geaccepteerd zonder:
Een voorafgaande e-mail met het specifieke probleem. (Wacht alstublieft tot u van ons hoort) .Neem contact met ons op voor retouradres. Keer niet rechtstreeks terug naar het adres op de verpakking. Als de producten naar ons moeten worden teruggestuurd, voeg dan de volgende informatie toe en we zullen u onze retourgegevens per e-mail sturen1. Naam2. Mailadres3. Telephone4. Gedetailleerde beschrijving van het probleem. Het bovenstaande retour- en ruilbeleid is niet van toepassing op persoonlijke producten zoals onderartikelen, zwemartikelen, kousen, kousen enz. Geen terugkeer of ruil voor deze producten als ze eenmaal zijn gebruikt.